dinsdag, oktober 16, 2007

Het lot!

Voor www.lieve-engeltjes.nl schrijf ik als lotgenote en "bekende Nederlander" een column voor de nieuwsbrief. Mijn laatste column leverde de tot nu toe heftigste reactie op... Een mevrouw vond dat ik het totaal bij het verkeerde end had omdat het lot je niet goedgezind is als je kinderen dood gaan. Nou beweer ik dat ook nergens, maar wel dat het leven of het lot het uiteindelijk altijd weer goed met je maken...lees het zelf maar:

http://www.lieve-engeltjes.nl/nieuwsbrief/2007-09/page_10a.php

4 opmerkingen:

Dreaming my dreams zei

Ik vind het prachtig geschreven. Bijzonder hoe je zo open kan zijn over de dingen die je hebt meegemaakt. Sterkte met verder gaan.

Dreaming my dreams zei

Hmm had net ook gereageerd, maar zie mn reactie niet meer.

Ik vind het prachtig wat je hebt geschreven. Bijzonder dat je zo open kan vertellen over dat wat je hebt meegemaakt. Heftig. Knap dat je ook weer kunt genieten van de mooie dingen. Een kind verliezen, lijkt me vreselijk, onmenselijk.
Heel veel sterkte met verder gaan.

Dreaming my dreams zei

Oh ships zie net dat je eerst toestemming moet geven. Vandaar dat ik hem niet zie. Ik ben ook een stuk ongeduld. Sorry.

Dreaming my dreams zei

Ik lees net een aantal van je columns van de site 'lieve engeltjes'.

Ik ben er stil van. Wat erg. En weer, zo bijzonder dat je het op kan schrijven en weer door kan gaan met leven. Ik hoop nooit mee te maken wat jij hebt meegemaakt, maar mocht het lot anders bepalen dan hoop ik dat ik net zo sterk mag zijn als jij.